AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta uyumak

Kahve falında mezarlıkta uyumak

Kahve falında mezarlıkta uyumak kötülüklere gözünü kapatmaya, önün açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta uyumak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Kahve falında mezarlık uyumak kaza ve belaların çıkmayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak kazancını günden güne daha da arttıracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta uyumak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalettir.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın yanında uyumak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir