AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde uyumak

Kahve falında mezar üzerinde uyumak

Kahve falında mezar üzerinde uyumak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, dualarına karşılık alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, para pul sahibi olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mezarda uyumak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın yanında uyumak hayatından razı geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak aile içindeki huzurun kaçacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarın içinde uyumak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, parasını dikkatli harcayacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak çocuklar gibi şen olacağına, şansının kendinden yana olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir