AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın yanında uyumak

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, imkânlarının azalacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın yanında uyumak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak işindeki verimliliğin düşeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yanında uyumak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanında uyuduğunu görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yanında uyumak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir