AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde uyumak

Kahve falında mezar içinde uyumak

Kahve falında mezar içinde uyumak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, moral bulacağına, canının derdine düşeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezar içinde uyumak gördüyseniz:

  • Birlikte birşeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir.

Kahve falında mezarın içinde uyumak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, böylece kendine güveneceğine inanılır.

Kahve falında mezar içinde uyumak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak hakkıyla kazanca, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak kazancını birkaç kat arttıracağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalettir.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta uyumak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında mezarda uyumak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş öğreneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir