AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında uyumak

Kahve falında mezarın yanında uyumak

Kahve falında mezarın yanında uyumak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında uyumak gördüyseniz:

  • Katılımcı kişiliğiniz gelecekte size faydası olabilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mezarın yanında uyumak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin yanında uyumak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yanında uyumak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanında uyuduğunu görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir