AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık uyumak

Kahve falında mezarlık uyumak

Kahve falında mezarlık uyumak evindeki huzurunun yerine geleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık uyumak gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Kahve falında mezarın içinde uyumak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık üzerinde uyumak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulur.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek isyan edeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık uyumak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde uyumak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sadece kendisini düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir