AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezarda uyuduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak fal sahibi erkekse şansının açılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında mezarda uyumak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üzerinde uyumak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta uyumak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık uyumak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın içinde uyumak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir