AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek rakiplerine yenileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde uyumak yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yol üstünde uyumak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uyumak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına inanılır.

Kahve falında masa üstünde uyumak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünde uyuduğunu görmek bol para kazanacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak evli ise çocuk sahibi olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak saygın bir hayat yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir