AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yılan görmek

Kahve falında mezarda yılan görmek

Kahve falında mezarda yılan görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda yılan gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ve yılan görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, maddi çıkmazların biteceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve mezar görmek büyük rahatlık yaşanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek geleceğin güzel olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir