AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çıkan yılan görmek

Kahve falında mezardan çıkan yılan görmek

Kahve falında mezardan çıkan yılan görmek bazı engellerle karşılaşacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan çıkan yılan gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Kahve falında mezarlık ve yılan görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta siyah yılan görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta inanılır.

Kahve falında yılan ve mezar görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanlı mezar görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ve yılan görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir