AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yılan görmek

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek

Kahve falında mezarlıkta yılan görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, patlama noktasına geleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta yılan gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık ve yılan görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve mezar görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde yılan görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üzerinde yılan görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlı mezar görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir