AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta saklanmak

Kahve falında mezarlıkta saklanmak

Kahve falında mezarlıkta saklanmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında mezara saklanmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda saklanmak yakında hedefine ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa saklanmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak ve saklanmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Kahve falında anneden saklanmak işlerinin düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta saklanmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sevdiği insana kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir