AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden saklanmak

Kahve falında anneden saklanmak

Kahve falında anneden saklanmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneden saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında anneden saklanmak itibarının ve makamının artacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ahıra saklanmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini saklanmak keyfin bozulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında domuzdan saklanmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna inanılır.

Kahve falında banyoya saklanmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında korkmak ve saklanmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında çukurda saklanmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir