AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinden saklandığını görmek

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, borçlanılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kolaylığa kavuşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinden saklandığını gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinden saklanmak yeni işler alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda saklanmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köprü altında saklanmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında depremden saklanmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında korkarak saklanmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir