AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa saklanmak

Kahve falında mezarlığa saklanmak

Kahve falında mezarlığa saklanmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sevilen birinin geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa saklanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında mezara saklanmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarda saklanmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa saklanmak esenliğe kavuşacağına, huzurunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden saklanmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmandan saklanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saklandığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında kocadan saklanmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir