AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta saklanmak

Kahve falında karanlıkta saklanmak

Kahve falında karanlıkta saklanmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, talihinizin artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında karanlıkta saklanmak verimli işlere gireceğine, günahlarının affedileceğine delalettir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak işinde terfi edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye delalet eder.

Kahve falında adamdan saklanmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda saklanmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurda saklanmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta saklanmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir