AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda saklanmak

Kahve falında mezarda saklanmak

Kahve falında mezarda saklanmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, başının ağrıyacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda saklanmak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında mezarlığa saklanmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara saklanmak adaletin geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda saklanmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda saklanmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında balkonda saklanmak büyük bir ihanete uğranacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekten saklanmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir