AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkmak ve saklanmak

Kahve falında korkmak ve saklanmak

Kahve falında korkmak ve saklanmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, düşmanını alt edeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak ve saklanmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkmak saklanmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında saklanmak korkmak hikmete kavuşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkmak ve saklanmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında polisten saklandığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hayvandan saklanmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede saklanmak sorunların ardı ardına geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalettir.

Kahve falında korkup eve saklanmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir