AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara saklanmak

Kahve falında mezara saklanmak

Kahve falında mezara saklanmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet eder.

Kahve falında mezara saklanmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, açların doyacağına alamet eder.

Kahve falında mezara saklanmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa saklanmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezarda saklanmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında babasından saklanmak büyük miktarda para kazanacağına, bolluk içinde yaşamaya delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak saklanmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir