AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun meyve toplamak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı meyve toplamak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçlardan meyve toplamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çeşitli meyve toplamak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her çeşit meyve toplamak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir