AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak doyasıya hasret gidereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, aşama göstermeyeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Güç göstermek yerine, tartışma ortamlarında zarafetinizi kullanarak kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak sorunların sürekli artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında konuşmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında mezarla konuşmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir