AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak kazancının da aynı oranda artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda konuşmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında konuşmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarla konuşmak nice noksanlık içinde olduğuna, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir