AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak işlerin günden güne daha da artacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak koyu muhabbette kalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak geçim derdi yaşamayacağına, ne yöne gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak hayatını yoluna koymaya, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında konuşmak huzurunun yerine geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir