AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarla konuşmak

Kahve falında mezarla konuşmak

Kahve falında mezarla konuşmak büyük üzüntüler olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret eder.

Kahve falında mezarla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarla konuşmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak kudreti ve cesareti bulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında konuşmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda konuşmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir