AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta konuşmak

Kahve falında mezarlıkta konuşmak

Kahve falında mezarlıkta konuşmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezar başında konuşmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında mezarla konuşmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta konuşmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir