AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında konuşmak

Kahve falında mezar başında konuşmak

Kahve falında mezar başında konuşmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında konuşmak gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında mezar başında konuşmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, başarısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında masa başında konuşmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar başında ağaç görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın başında ağlamak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birini mezar başında görmek doğru karar veremeyeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında durmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında oturmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir