AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak hayattan yana umudunun kırılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak kazançlarının gittikçe azalacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında mezar başında konuşmak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarla konuşmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda konuşmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, zahmete düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir