AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kendisine şifa olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Kahve falında mezarlıkta biriyle konuşmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında mezar başında konuşmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak acı veren durumların vuku bulacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulur.

Kahve falında mezarda konuşmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak verilen  sözlerin tutulacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarla konuşmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında mezarda ölüyle konuşmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak rızkının sonsuz olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir