AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlarla boğuşmak

Kahve falında aslanlarla boğuşmak

Kahve falında aslanlarla boğuşmak isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanla boğuşmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında aslan boğuşmak tebrik edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyle boğuşmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok iyi şeylere delalettir.

Kahve falında kaplanla boğuşmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak ona emek vereceğine, hastaysa şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında maymunla boğuşmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çamurla boğuşmak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir