AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla boğuşmak

Kahve falında kaplanla boğuşmak

Kahve falında kaplanla boğuşmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kaplanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında kaplanla boğuşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizle boğuşmak daha güçlü bir hale geleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sularla boğuşmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle boğuşmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerle boğuşmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında atlarla boğuşmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir