AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurla boğuşmak

Kahve falında çamurla boğuşmak

Kahve falında çamurla boğuşmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında çamurla boğuşmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla boğuşmak yüzünün hep güleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Kahve falında cinle boğuşmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanla boğuşmak daima secde ve şükür edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle boğuşmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında cinlerle boğuşmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında adamla boğuşmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtla boğuşmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir