AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla boğuşmak

Kahve falında maymunla boğuşmak

Kahve falında maymunla boğuşmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çok para kazanılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Kahve falında maymunla boğuşmak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında maymunla boğuşmak onlar tarafından yüceltileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suyla boğuşmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında vahşi hayvanla boğuşmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanla boğuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle boğuşmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında timsahla boğuşmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir