AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalarla boğuşmak

Kahve falında dalgalarla boğuşmak

Kahve falında dalgalarla boğuşmak suç işleyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, önemli kişi haline geleceğine, alım gücünde yükselme olacağına, dedikodu edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet eder.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dalgayla boğuşmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, şansının geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuzla boğuşmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet eder.

Kahve falında yılanla boğuşmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir