AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle boğuşmak

Kahve falında kediyle boğuşmak

Kahve falında kediyle boğuşmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, zaferler kazanacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, makbul olan şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında kediyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında kedilerle boğuşmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında kediyle boğuşmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle boğuşmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında adamla boğuşmak zorlukların geride kalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yorganla boğuşmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeklerle boğuşmak belki ölümler görüleceğine, çirkin bir iş yapmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir