AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kar görmek

Kahve falında mezarlıkta kar görmek

Kahve falında mezarlıkta kar görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, rahat bir nefes alacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, düşman hususunda keder ve üzüntüye, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kar gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kar ve mezar görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta kar görmek hayallerinin gerçek olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı mezar görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda kar görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir