AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde kar görmek

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde kar gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karların üstünde yürümek manevi olarak ferahlayacağınıza, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde kar görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına inanılır.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kar üstünde durmak işinde verimsiz olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir