AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı mezar görmek

Kahve falında karlı mezar görmek

Kahve falında karlı mezar görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, rütbesinin artacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında karlı mezar gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında kar ve mezar görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda kar görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta kar görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında karlı mezar görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir