AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde kar görmek

Kahve falında mezar üstünde kar görmek

Kahve falında mezar üstünde kar görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, helal kazanç elde edeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yeniden can bulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde kar gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde araba sürmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalettir.

Kahve falında çimen üstünde kar görmek makamından olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde araba kullanmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yılan görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, maddi sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında araba üstünde kar görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir