AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda kar görmek

Kahve falında mezarda kar görmek

Kahve falında mezarda kar görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, zor günlerin geride kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda kar gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Kahve falında karlı mezar görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kar görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Kahve falında kar ve mezar görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda kar görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, işlerinden de geri kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir