AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara kar yağdığını görmek

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında mezara kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına yorulur.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan kar yağdığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bundan güç ve cesaret alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok şiddetli kar yağdığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sonbaharda kar yağdığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur kar yağdığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, unvan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve yağmur yağdığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir