AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, başarısızlığa düşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, refah düzeyinin düşeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek ekmeğinin azalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya kar yağdığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek maddi gücünü yitireceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında az kar yağdığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mayıs ayında kar yağdığını görmek ev taşımaya, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağustos ayında kar yağdığını görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir