AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve mezar görmek

Kahve falında kar ve mezar görmek

Kahve falında kar ve mezar görmek sadaka ya da zekat vereceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yardımın alınacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına inanılır.

Kahve falında kar ve mezar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında mezarlıkta kar yağdığını görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda kar görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kar ve mezar görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı mezar görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta kar görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara kar yağdığını görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir