AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ışık görmek

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ışık gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ışıklı mezar görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan ışık görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek gelir kaybedeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek kafasının karışacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda ışık görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir