AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir