AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde ışık görmek

Kahve falında mezar içinde ışık görmek

Kahve falında mezar içinde ışık görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, şeref ve rütbeye, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, dualarına karşılık alacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar içinde ışık gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine inanılır.

Kahve falında mezardan ışık görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir