AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ışık görmek

Kahve falında mezardan ışık görmek

Kahve falında mezardan ışık görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir