AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde ışık görmek

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, iş yeri sahibi olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın içinde ışık gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek hedeflere ulaşamayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Kahve falında mezardan ışık görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında ışıklı mezar görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir