AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda yeşil ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya kültürleri daha iyi tanımanız hayata farklı gözle bakmanıza yardım edebilir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı mezar görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir