AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde ışık görmek

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstünde ışık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda ışık görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan ışık görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı mezar görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir