AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı mezar görmek

Kahve falında ışıklı mezar görmek

Kahve falında ışıklı mezar görmek eğer işsizse iş bulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ışıklı mezar gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları işlere size yardım edebilecek kadar fazla zaman ayırmaları mümkün olmayabilir.

Kahve falında mezardan ışık görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda ışık görmek yanlış kişilere denk geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir